Aanhouding voor huiselijk geweld

02 maart 2009

ZWIJNDRECHT – Een 37-jarige inwoner van Zwijndrecht heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 februari het huis van zijn moeder, aan de Schipbeekstraat, vernield. De man was onder invloed van drugs en alcohol en had onenigheid gehad die verschillende malen uit de hand liep. De beiden ruiten van de voordeur moesten het ontgelden. De politie kon geen zinnig woord met de man voeren waarna besloten is hem aan te houden. Hij is ingesloten. Nadat de man zijn roes had uitgeslapen en een verklaring had afgelegd kon hij weer naar huis. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.