Vrachtwagen in brand in Drechttunnel

03 maart 2009
Vrachtwagen in brand in Drechttunnel

ZWIJNDRECHT – Een gedeelte van de rijksweg A16 in de richting van Rotterdam was maandagmiddag 2 maart enige tijd gestremd als gevolg van een vrachtwagen in brand. Omstreeks 12.45 uur raakte een bedrijfsauto in de Drechttunnel, door nog onbekende oorzaak, in brand. Vanwege de zgn. ‘tunnelprocedure’ rukte de Zwijndrechtse alsmede de Dordrechtse brandweer uit. De bestuurder van de wagen deed een bluspoging met kleine blusmiddelen die aanwezig waren in de tunnel. Door deze brand ontstond er enige verkeersoponthoud. De vrachtwagen kan als total-loss worden beschouwd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.