Politie waarschuwt voor messenslijper

06 maart 2009

ZWIJNDRECHT – De politie waarschuwt voor iemand die zich voordoet als messenslijper.

Op dinsdag 3 maart en woensdag 4 maart 2009 is de man aan de deur geweest bij ouderen aan de Bleijenhoek in Dordrecht en het Norderstedtplein in Zwijndrecht. Bij een bewoonster wilde de man een hoger bedrag hebben dan afgesproken was. Het is vanzelfsprekend mogelijk dat de man ook elders actief is. Het signalement van de verdachte is: blanke man, fors postuur (dikke buik), 45-50 jaar oud, lengte ongeveer 1,80 meter, bruin/grijs haar achterovergekamd. De man droeg in Zwijndrecht een knalgroen T-shirt met daar over een donker jasje, een donkere pantalon en donkere schoenen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.