Politie houdt verdachte van steekincident aan

09 maart 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft zondagmiddag 9 maart een 23-jarige inwoner van Zwijndrecht aangehouden op verdenking van zware mishandeling of poging tot doodslag. Een 32-jarige inwoner van Dordrecht stond op de Passage te praten met een vriend toen zij plotseling werden besprongen door de 23-jarige verdachte.

De man had een mes bij zich en probeerde diverse malen op het slachtoffer in te steken. Doordat hij zich kon verweren liep hij wat schaafwonden op maar kon erger worden voorkomen. Ook nadat het slachtoffer wegrende in de richting van de Melkwegsingel bleef de verdachte achter hem aankomen. Uiteindelijk koos de verdachte het hazenpad maar kon even later door de politie in een portiek aan de Nicolaas Maesstraat worden aangehouden. Hij had het mes nog bij zich.

De man is overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling moeten laten stellen. De getuige van het tafereel, de vriend van het slachtoffer, is niet gewond geraakt. De toedracht van het misdrijf is nog niet bekend.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.