Botsing met verkeerslicht

09 maart 2009

ZWIJNDRECHT - Een 26-jarige vrouw uit Zwijndrecht heeft in de nacht van zaterdag 7 maart op zondag 8 maart een paal van de verkeerslichten op de kruising Mijlweg/Copernicusweg omver gereden. De bestuurster had gedronken en mogelijk daardoor te laat door dat ze de kruising – waar ze rechts wilde – al was genaderd.

Ze remde waardoor ze met haar auto tegen de verkeerslichten gleed. Zij en de andere inzittenden raakten niet gewond. De politie werd erbij gehaald die de automobiliste een blaastest afnam. Ze blies 1,1 promille. Haar auto is aan de voorzijde total-loss. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.