Plantsoenvernielers aangehouden

09 maart 2009

ZWIJNDRECHT - Vier jongens van 16, 20(2) en 21 jaar uit Zwijndrecht zijn zaterdagavond 7 maart door de politie aangehouden in de Prinses Margrietstraat. De politie kreeg de melding dat het viertal het plantsoen aldaar aan het vernielen was. Ze trokken planten uit de grond en gooiden hier mee. De jongens werden meegenomen naar het politiebureau waar bleek dat de 21-jarige er niets mee van doen had. De overige drie wel. Zij kregen een bekeuring voor baldadigheid en het niet bij zich hebben van hun id-bewijs.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.