Man aangehouden voor tanken zonder te betalen

09 maart 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft op vrijdagavond 6 maart een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens tanken zonder te betalen. De automobilist tankte voor een bedrag van 45 euro bij een tankstation langs de Brugweg waarna hij zonder te betalen ervandoor ging. De alerte tankshopmedewerkster zag het gebeuren, noteerde het kenteken en belde de politie.

Meerder surveillerende agenten keken uit naar het voertuig. Een van hen vond de auto én de bestuurder op de Bagijnhof in Dordrecht. De bestuurder werd aangehouden en legde een bekentenis af op het politiebureau. Hij kwam tot zijn daad doordat hij geen geld meer had. De man werd na verhoor heengezonden. Er is aangifte gedaan en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.