Hans Mallon nieuwe hoofdtrainer VV Groote Lindt

12 maart 2009
Hans Mallon nieuwe hoofdtrainer VV Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Het bestuur van Groote Lindt heeft Hans Mallon voor komend seizoen benoemd tot hoofdtrainer met optie voor verlenging. Hij is als keeperstrainer van de selectie een bekende binnen onze club. Hans is fulltime trainer van beroep. Hij heeft  veel ervaring opgedaan bij de A1 en B1 jeugd van Sparta BVO en v.v. Barendrecht. Momenteel is hij werkzaam bij VV Olympia in Gouda als A-1- en seniorentrainer.

Hans behoort tot het gilde van jonge oefenmeesters. Het professionaliseren van de organisatie rondom het 1e, 2e en 3e elftal alsmede "onder de 23", het inpassen van de talentvolle A-jeugdspelers en op termijn promotie naar de 2e klasse is de opdracht en uitdaging voor hem en het bestuur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.