Man en vrouw verdacht van zakkenrollerij

13 maart 2009

ZWIJNDRECHT - Een 37-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Roemenië zijn op donderdagmorgen 12 maart aangehouden op verdenking van zakkenrollerij. De vrouwelijke verdachte keek in een bloemenwinkel opvallend mee over de schouder van een oudere dame die bij het afrekenen haar pincode intoetste in een winkel in het winkelcentrum Walburg.

De bloemist merkte dit op en stelde een collega van het voorval op de hoogte. Deze man ging achter de twee verdachten aan en belde de politie. Agenten hielden de twee aan, zij werden naar het politiebureau gebracht en in verzekering gesteld. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.