Tuinaccessoires, meubilair en planten ontvreemd; politie verzoekt om aangifte te doen

16 maart 2009

ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar mensen die tuinmeubilair, tuinaccessoires en planten missen en woonachtig zijn in het Sweelinckplantsoen of in de omgeving daarvan.  Zij worden verzocht aangifte te doen en kunnen hun vermiste spullen daarna terugkrijgen.

In de vroege vrijdagmorgen 13 maart kreeg de politie om 01.30 uur een melding dat een onbekende vrouw planten stal uit een tuin aan de Escherstraat. Op basis van het doorgegeven signalement werd de vrouw op de Elgarstraat aangetroffen. Zij ontkende iets met diefstal te maken te hebben. De agenten liepen daarop met de vrouw mee naar haar woning, waar zij een klein tuincentrum aantroffen. De vrouw had daar een grote hoeveelheid tuindecoratie, meubilair en planten(bakken) opgeslagen. Zij is aangehouden en verhoord. De vrouw ontkent tot nu toe alle betrokkenheid. Diverse bewoners in de omgeving van de woning deden al aangifte van diefstal. Zij misten planten, bloempotten, tuinmeubilair en decoratiemateriaal. De politie verzoekt buurtbewoners die iets van deze goederen missen, aangifte te doen van diefstal.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.