Inbraak woning; auto gestolen

18 maart 2009

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 17 maart 2009 is tussen 09.00 en 13.00 uur ingebroken in een  woning aan de Fuchsiastraat. Men is de woning binnengekomen via een openstaand raam op de 1e verdieping. Dit raam was te bereiken via een afdakje van de voordeur. De gehele woning werd doorzocht.

Gestolen zijn een fotocamera, een MP3 speler en een Ipod. Bovendien werden de reservesleutels van een groene Volvo V40 personenauto, kenteken 23-GB-JX meegenomen, waarna de voor de woning geparkeerde auto werd gestolen.  De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.