Drie raadhuizen centraal op tentoonstelling

27 maart 2009
Drie raadhuizen centraal op tentoonstelling
Wethouder Van Steekelenburg ontving een inventarisatie van monumenten.

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 27 maart opende burgemeester Scholten in oudheidkamer De Vergulde Swaen de expositie “Van harte”, waarin de drie Zwijndrechtse raadhuizen centraal staan. De expositie is aangevuld met talloze trouwfoto’s van echtparen die dit heugelijke feit zagen voltrekken op het gemeentehuis. Hier kunt de geschiedenis van het gemeentehuis bekijken aan de hand van allerlei foto's, verhalen en voorwerpen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.