Bromfiets zonder kenteken aangehouden op de Emmastraat

27 maart 2009

ZWIJNDRECHT - Een 52-jarige man uit Zwijndrecht is bekeurd omdat hij op een bromfiets reed waar veel fout mee was. Dit gebeurde op dondermiddag 26 maart 2009 omstreeks 14.15 uur in de Emmastraat. De bromfiets had geen kenteken en was niet verzekerd. Ook had hij de kinband van zijn helm niet vast. Hij kreeg daar in totaal drie bekeuringen voor en moest lopend zijn weg vervolgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.