IKN zoekt collectanten

30 maart 2009

ZWIJNDRECHT -Het kost enkel een paar uurtjes in het jaar. Maar de opbrengt van een collecte kan een wereld van verschil maken. Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) is opzoek naar collectanten die van 5 t/m 10 april in Zwijndrecht willen collecteren. 

 IKN is een non-profit organisatie die wereldwijd circa 1.100 kinderen een veilig thuis en toekomst biedt. Haar missie is om wees- en verlaten kinderen kansen en mogelijkheden te bieden op een menswaardig bestaan. Meer over het werk van IKN vind je op 

www.internationalekinderhulp.nl 

 Ben je 16 jaar of ouder en wil je een verschil maken? 

Meld je aan via meity@intern-kinderhulp.org of telefoonnummer (078) 6200 258.  

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.