Taeke Taekema komt naar HC Derby

30 maart 2009
Taeke Taekema komt naar HC Derby

ZWIJNDRECHT - Taeke Taekema en Naomi van As zijn de nieuwe hockey-ambassadeurs van de Rabobank. Het ambassadeurschap bestaat uit een aantal activiteiten die de fans dichtbij de boegbeelden van het hockey brengt. Zij verzorgen clinics en maken voor Rabosport.nl zelf opnames van hun voorbereidingen op het EK Hockey eind augustus in Amsterdam.

Woensdag 8 april 2009 komt nieuwe hockey-ambassadeur Taeke Taekema naar HC Derby in Zwijndrecht voor de Rabo Hockey Clinic. De Rabo Hockey Clinic wordt georganiseerd voor de D/E jeugd van HC Derby. Het aanmelden voor de clinic loopt via tc Jeugd HC Derby.

 

Programma is als volgt:

14.00 – 16.00 uur          1e sessie Rabo Hockey Clinic
16.00 – 18.00 uur          2e sessie Rabo Hockey Clinic
18.00 – 18.30 uur          meet & greet Taeke Taekema voor de deelnemers

 

De hockeysport is momenteel erg in beweging. Rabobank is al ruim 10 jaar succesvol partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. De afgelopen jaren is de sport, mede door de inbreng van de Rabobank geprofessionaliseerd. Ook lokaal wordt hockey ondersteund door de Rabobank. Zo is Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht hoofdsponsor van HC Derby. Het organiseren van de Rabo Hockey Clinic is een voorbeeld van het tonen van de betrokkenheid van Rabobank bij hockey.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.