Doorgereden bij controle

30 maart 2009

ZWIJNDRECHT - Na een achtervolging hebben agenten op de rijksweg A16 bij Zwijndrecht de vijf inzittenden van een auto aangehouden. Medewerkers van het Verkeershandhavingsteam en het Korps landelijke politiediensten hielden een verkeerscontrole langs de rijksweg A16 bij Zevenbergschen Hoek. Op zondag 29 maart 2009 omstreeks 07.00 uur kwam er een auto aan maar deze reed met hoge snelheid de afrit op naar de controleplek bij het benzinestation.

Een politieman gaf nog een stopteken en waarschuwde zijn collega’s. Net op tijd sprong hij weg en zag dat de auto hem op korte afstand passeerde. Agenten zetten de achtervolging in en het voertuig met Frans kenteken stopte op de vluchtstrook bij Zwijndrecht. In de wagen zaten vijf mannen van 19 (2x) en 22 (3x) allemaal afkomstig uit Parijs. Bij de controle hielden de politiemensen 23 bestuurders aan omdat zij een te hoog promillage hadden door alcoholgebruik. Ook de belastingdienst deed mee aan de controle en medewerkers hiervan legden beslag op vijf auto’s.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.