Binnenbrand Fazantenplein

30 maart 2009
Binnenbrand Fazantenplein

ZWIJNDRECHT -  Door een nog onbekende oorzaak is er zondagavond 29 maart omstreeks kwart over zeven brand uitgebroken in een flat aan het Fazantplein. In de containerruimte van het gebouw bleek een container in brand te staan. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer kwam naar het brandadres om het vuur te doven. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto: Gerben van den Boom

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.