Arie Dost schept eerste aanhangers vol

02 april 2009

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 4 april om 10.00 uur schept Arie Dost (wethouder Kwaliteit openbare ruimte) de aanhangers, bakken of zakken vol van de eerste inwoners die gratis compost komen halen.

Deze actie vindt plaats in het Develpark. Op het parkeerterrein naast het zwembad staat een grote container met compost van Netwerk waar inwoners gratis uit kunnen scheppen om hun tuin of bloembakken van vruchtbare grond te voorzien. Gratis compost scheppen kan ook op de Milieustraat Noordpolder. Hiervoor gelden dezelfde dagen en tijden.

 De compostactie loopt van zaterdag 4 tot en met zaterdag 11 april (zondag 5 april uitgezonderd). Inwoners kunnen dagelijks tussen 10.00 en 16.00 uur terecht en worden geholpen door medewerkers van Netwerk en de gemeente. Bij deze actie werken de gemeente en Netwerk samen met HVCcompostering, die de compost beschikbaar stelt.

 Arie Dost: "Prachtig dat dit gerecyclede product van afvalstoffen nu weer een goede voedingsbodem is voor planten en bomen. Een goede bijdrage aan een beter milieu. Ik help graag mee om iedereen hiervan te laten profiteren. Ik hoop dat we veel mensen blij maken met dit cadeautje van de gemeente en Netwerk".  

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.