Lantaarnpaal omgereden

03 april 2009

ZWIJNDRECHT- Op donderdagmorgen 2 april 2009 omstreeks 11.35 uur is op de Kruising Burgemeester Jansenlaan met de Onrust een lantaarnpaal omver gereden.

Dit werd gedaan door de bestuurder van een grijze Ford Focus personenauto.  De bestuurder reed vervolgens door. Een getuige belde de politie en gaf het kenteken door. Helaas bleek dit niet het goede kenteken. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets weten of gezien hebben van deze aanrijding worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.