NK-ticket voor Esmee Idzenga

06 april 2009
NK-ticket voor Esmee Idzenga

ZWIJNDRECHT - Voorbije zondag heeft Esmee Idzenga, selectielid van de Zwijndrechtse Gymnastiek Verenging O & O, in Waalwijk zich weten te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap individueel toestel turnen. In een spannende strijd, waarbij de onderlinge verschillen gering waren, wist Esmee zich  bij de pupillen van de 3de divisie prima staande te houden. Met een score van 32,333 bemachtigde zij een finaleticket.

Een startbewijs voor de eindstrijd was niet weggelegd voor Myrthe Nienkemper, Robin Vos, Asley Eijkenloof, Siska Tromp, Sanne Fleur de Snoo en Channa Schonewille. Ondanks een sterk geturnd toernooi was hun puntentotaal niet voldoende voor de finale.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.