Aanhouding illegaal vuurwerkgebruik

06 april 2009

ZWIJNDRECHT -   Een 31-jarige vrouw uit Zwijndrecht en een 25-jarige man uit Poortugaal zijn in de late avond van 3 april op het Stationsplein aangehouden. De twee zouden op het station vuurwerk afgestoken hebben. Toen agenten de twee aanspraken, rende de vrouw weg, maar ver kwam ze niet. Beiden werden aangehouden vanwege het niet bij zich hebben van een ID-bewijs. De twee verklaarden het vuurwerk te hebben gevonden. Het ging om 150 stuks knalvuurwerk. Bij de vrouw werd een zakje speed aangetroffen en in beslag genomen. Na een nacht cel en verhoor zijn ze in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.