Aangehouden na mishandeling vriendin

08 april 2009

ZWIJNDRECHT - In zijn woning aan de Schaarwei in Barendrecht is een 25-jarige man aangehouden nadat hij een 25-jarige vriendin uit Zwijndrecht in zijn auto had mishandeld. Vanuit zijn woning vertrokken beiden met de auto van de verdachte en kregen onderweg een woordenwisseling waarbij de man de vriendin in haar gezicht en buik sloeg. Toen de vrouw thuis was afgezet belde zij de politie om aangifte te doen. De man werd in zijn woning aangehouden en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.