Inbraak: boodschappen, fruit en kluis meegenomen

09 april 2009

ZWIJNDRECHT -  Een inbreker heeft op woensdag 8 april ingebroken in een woning aan de Staringstraat. Er werd een boodschappentas met daarin boodschappen, fruit op de fruitschaal en een kluis weggenomen. De bewoner ontdekte de inbraak woensdagavond bij thuiskomst. Het hele huis bleek doorzocht. De man (23) heeft aangifte gedaan. De Unit Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.