Albatros neemt koppositie over

14 april 2009
Albatros neemt koppositie over

 

ZWIJNDRECHT -  Zwijndrecht 14 april 2009 – Albatros speelde zaterdag haar eerste veldwedstrijd in de voorjaarscompetitie tegen koploper Vitesse uit Barendrecht. De streekderby beloofde aanvankelijk een spannende wedstrijd te worden, maar niets bleek minder waar.

Albatros was heer en meester en kwam al snel op voorsprong. Enkele heren van Vitesse hadden moeite om het hoofd koel te houden en probeerden te provoceren. Deze provocatie werd door de heren van Albatros afgestraft met doelpunten. Uiteindelijk won Albatros met geruime cijfers (24-14) en staat nu op gelijke hoogte in punten met Vitesse. Echter, Albatros heeft een wedstrijd minder gespeeld dan de Barendrechtse ploeg.

In de volgende competitieronde speelt Albatros tegen VEO, de nummer drie in de poule. VEO verloor haar eerste veldwestrijd van Nieuwerkerk en zal gebrand zijn om te winnen van Albatros.

Het tweede team van Albatros verspilde een 8-1 voorsprong op Vitesse 2. Een zeer slechte tweede helft zorgde ervoor dat Vitesse de punten mee naar Barendrecht nam (8-12). Albatros zal de komende wedstrijden punten moeten pakken om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

A1 verstevigde, ondanks een slechte eerste helft, haar koppositie door te winnen van SKF A2. Op Zwijndrechtse bodem deed men wat het moest doen en werd het 13-9 voor de ploeg van Daan Euser.

Ook senioren 3 trad aan tegen de koploper, te weten Nieuwerkerk 5. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en de score ging de gehele wedstrijd gelijk op. In de slotseconden werd deze wedstrijd beslist in het voordeel van Nieuwerkerk (8-9).

Albatros B1 zag ook in de slotfase van de wedstrijd de punten aan haar neus voorbij gaan. De wedstrijd duurde voor de ploeg van Rene Havelaar 3 seconden te lang. Vriendenschaar uit Hardinxveld won met 10-11 van Albatros.

Wel was er winst voor D1. Kinderdijk D1 werd met ruime cijfers verslagen (12-5). D1 stevent wederom af op een kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.