Gaslekkage in zwijndrecht admiraal de ruijter weg

20 april 2009
Gaslekkage in zwijndrecht admiraal de ruijter weg

ZWIJNDRECHT - Maandagmiddag werd de brandweer Zwijndrecht gealarmeerd voor een gaslekkage op de Admiraal de Ruijterweg in Zwijndrecht.
De brandweer kwam ter plaatsen onder een prio 1. Ter plaatsen bleek er een lek te zijn ontstaan in een van de leidingen. Nadat de lek was gevonden werd het gedicht door Eneco Energie. Hierna voerde de brandweer nog een nameting uit en kon retour kazerne.
 
Foto: William Boer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.