Goede resultaten Albatrosjeugd

20 april 2009
Goede resultaten Albatrosjeugd

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 18 april was er op de korfbalvelden alleen een veldprogramma voor de jongste, de D-, E- en F-jeugd.  En .... ze hebben er lang op moeten wachten, maar zaterdag werd er voor het eerst gewonnen door Albatros E6 en F5. De beide teams begonnen pas in de zaalcompetitie met het spelen van korfbalwedstrijden en dat spelletje bleek heus nog niet mee te vallen.

Zo wist F5 in de hele zaalcompetitie zelfs nog geen doelpunt te maken. Het team van Lisa en Melissa scoorde zaterdag voor het eerst en won daardoor met 0-1 uit bij Merwede F6. Doelpuntenmaker Olav was terecht de koning te rijk.
E6 speelde thuis tegen SKV E2. Scheidsrechter Timon Lommers moest eerst een strafworp aan de gasten uit Sleeuwijk geven, maar deze werd gemist. Enkele minuten later ging de bal op de stip aan Albatroskant en Samantha Verhoef wist hier wel raad mee. In de spannende slotfase scoorde zij nogmaals en won het team van Janneke en Marcella met 2-1. Klasse hoor!
Ook was er winst voor D2, D4, E1, E2, E4, F2 en F3, kortom een goede zaterdag voor Albatros. D1 maakte een slippertje tegen GKV D1 (8-8) en ook was er een gelijkspel voor D3 dat met 7-7 erg blij was. Slechts zes wedstrijden gingen afgelopen zaterdag verloren.

De wat oudere jeugd mocht zich vrijdagavond uitleven tijdens een disco-paalschiet-toernooi in de Develsteinhal en het bleek wel heel moeilijk om in de slechts minimaal verlichte zaal de korf te vinden.

Deze week staan er op dinsdag en woensdag bekerwedstrijden voor B1 en A1 op het programma. B1 speelt uit bij PKC/LukassenBoer B1 en A1 gaat op visitie bij Oranje Wit.

A.s. zaterdag is er ondanks het begin van de meivakantie een druk korfbalprogramma. Hoofdbrekens voor de wedstrijdsecretarissen dus om de teams weer bemand te krijgen. Ook voor Albatros G staat er a.s. zaterdag weer een wedstrijd gepland.

Albatros 1 en 2 spelen de belangrijke uitwedstrijden bij VEO in Voorburg. Het vlaggenschip verdedigt daar haar koppositie en kan bij winst goede zaken doen terwijl het tweede degradatie boven het hoofd hangt.
A1 reist af naar Rhoon voor de moeilijke wedstrijd tegen RWA en B1 heeft zaterdag nog een appeltje te schillen met Oranje Wit B1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.