Juf Werner tuin

20 april 2009
Juf Werner tuin

ZWIJNDRECHT - De botanische juf die vorig jaar afscheid heeft genomen van de Brug is nog even teruggekomen om het bord van haar tuin te onthullen. Alle kinderen en ouders waren verzameld om de schooltuin heen aan de Laan van Nederhoven en hebben juf Werner toegezongen met een toepasselijk tuinlied.

Daarna mocht ze zelf alle ballonnen doorprikken tot  de naam: JUF WERNER TUIN, tevoorschijn kwam onder luid applaus. Juf Bartje Werner heeft met haar tuinteam de tuin rondom de school een nieuwe uitstraling gegeven. In de winter zijn er groene heesters en boompjes te zien, in de lente alle mogelijke voorjaarsbloemen, in de zomer vladderen de vlinders rondom de vlinderstruiken en heel veel zomerbloemen sieren de tuin.

Niet alleen de bewoners van de Brug maar de hele buurt geniet van de prachtige tuin om de school. Als dank dus voor al haar inspanningen heeft zij haar naam aan de tuin verbonden gekregen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.