Man bekeurd op P.J. Oudplein na rijden zonder rijbewijs

27 april 2009

ZWIJNDRECHT - Een 19-jarige man uit Zwijndrecht is bekeurd door politieagenten. Dit gebeurde op zondagavond 26 april 2009 omstreeks 21.15 uur op het P.J.Oudplein. De man reed op een snorfiets en had geen verlichting. Na controle bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs en dat de snorfiets bovendien niet verzekerd was.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.