Heerjansdam F1 kampioen

27 april 2009
Heerjansdam F1 kampioen

ZWIJNDRECHT - Heerjansdam F1 is voor de tweede achtereenvolgende keer kampioen geworden. Eerst in de najaarscompetitie en nu in de voorjaarscompetitie. Het team onder leiding van de coaches Remco Visser en René Burggraaf won afgelopen zaterdag verdiend met 4-1 van Papendrecht en daardoor zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie. Ondanks de sterke tegenstanders (o.a. Nieuw Lekkerland en Amstelwijck) verloren de  Dammers maar één wedstrijd. Dit mooie resultaat werd uiteraard beloond met een mooie beker en een medaille. Daniël, Mark, Jarno, Zawadi, Jay, Levi, Xander en Mark waren apetrots op hun prestatie. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.