Deelname demogyjada

27 april 2009
Deelname demogyjada

ZWIJNDRECHT - In een uitverkochte Sporthal  de Buitenhof in  Delft werd afgelopen weekend één van de de jaarlijkse regionale demogyjada ( demonstratie gymnastiek jazz dans) gehouden.  De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O&O was bij dit dansfestijn vertegenwoordigd met drie groepen.


De tienergroep onder leiding van Nicole Huysing  danste op het nummer Girls just wanna have fun en haar dames werkten op het nummer Walking on sunshine. De groep van Pauline den Hartog hadden een dans op muziek van Sting en Michael Buble.


Dit jaar is de deelname uitzonderlijk groot. In heel Nederland nemen maar liefst 1300 groepen deel aan deze regionale demogyjada’s. Uit deze 1300 groepen worden slechts dertig groepen gekozen die aanstaand november met elkaar een landelijke voorstelling gaan verzorgen.   Komend juni worden de uitverkoren groepen bekend gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.