Dodenherdenking

29 april 2009

ZWIJNDRECHT - Sinds twee jaar is de herdenking van de gevallenen in Zwijndrecht weer op het Raadhuisplein. Tijdens de bouw van het gemeentehuis was dat niet mogelijk en werd uitgeweken naar de begraafplaats aan de Jeroen Boschlaan. In onze gemeente vindt de herdenking op 4 mei 2009 plaatst op twee locaties, namelijk op het Raadhuisplein en bij het vredesmonument aan De Manning.

Bijeenkomst Raadhuisplein
Om 19.30 uur vertrekt de stoet vanaf de Juliana van Stolbergstraat tegenover de hoofdingang van het gemeentehuis. Belangstellenden kunnen in de stoet meelopen. Wilt u dan uiterlijk 19.15 uur aanwezig zijn. De herdenking bij het monument op het Raadhuisplein

begint om 19.40 uur. Als u een krans of bloemen wilt leggen bij het monument moet u de aanwijzingen ter plaatse opvolgen.

Bijeenkomst De Manning
De stille tocht vertrekt dit jaar vanaf de Boomgaardkerk aan de Dorpsstraat. Op het plein voor de kerk wordt rond 19.40 uur verzameld. De stoet vertrekt om 19.40 uur naar het Vredesmonument aan De Manning. De plechtigheid bij het monument begint om 19.50 uur met een toespraak door de loco burgemeester. Wilt u meelopen in de stoet dan kunt u bij de kerk aansluiten. Als u bloemen wilt leggen of een krans dan moet u de aanwijzingen ter plaatse opvolgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.