Jongen aangehouden voor vernielen van ruit

29 april 2009

ZWIJNDRECHT - Maandagavond 27 april is een 16-jarige jongen aangehouden voor het vernielen van een ruit. Samen met enkele andere, nog onbekende jongeren, gooide hij een steen tegen een ruit van een woning aan de Domusoord. Toen de bewoner buiten keek wie de steen had gegooid, renden de jongeren er vandoor. De bewoner belde de politie, die de jongeren enkele straten van de Domusoord zag lopen. Uiteindelijk is een van de jongeren in het Prinsessenpark aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.