Inbrekers aangehouden na inbraak aan de Lindeweg

29 april 2009

ZWIJNDRECHT - Maandagmiddag 27 april zijn een 27-jarige en een 30-jarige vrouw en een 22-jarige man met onbekende woon- en verblijfplaats aangehouden voor diefstal uit een woning aan de Lindeweg. Een 40-jarige vrouw uit Zwijndrecht kwam die middag met haar auto thuis het erf oprijden, toen zij bij de buren een onbekende auto zag staan met achter het stuur een onbekende vrouw. De onbekende vrouw trapte daarop meteen het gaspedaal en ging er vandoor.

Even verderop in de straat stopte zij om nog twee personen in de auto te laten instappen en vervolgde toen haar weg met hoge snelheid. Toen de bewoonster bij de woning van haar buren ging kijken, zag ze dat er was ingebroken. Hierop belde zij de politie, die de auto met de drie inzittenden even later aan de Lindtsedijk kon aanhouden. De drie zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.