Politie legt beslag op auto op de A16

04 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 54-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs. Dit gebeurde op zondagavond 3 mei 2009 omstreeks 22.05 uur op de Rijksweg A16. Nadat de man voor een controle met zijn personenauto langs de kant werd gezet bleek dat zijn rijbewijs was ingevorderd en volledig ongeldig was verklaard.  Tijdens het verhoor bleek dat de man op 2 mei 2009 voor dit zelfde feit in Rotterdam was bekeurd.  Daarop namen de politieagenten de auto in beslag. Na verhoor kon de man lopend naar huis. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.