VVGZ A1 schrijft geschiedenis: promotie naar landelijke 3e divisie

04 mei 2009
VVGZ A1 schrijft geschiedenis: promotie naar landelijke 3e divisie

ZWIJNDRECHT - En wat een spannende zaterdag was het voor vele Vogels. Voor A1, A2 en C3 was er een kampioenschap te halen; D4 en E5 die vorige week al kampioen werden, speelden hun kampioenswedstrijd op de Noord en niet in de laatste plaats kon het 1e elftal van de Vogels zich eventueel veilig spelen. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een mooie zaterdag.

En het werd werkelijk “Supersaturday” voor iedereen die de Vogels een warm hart toedraagt en gezien de grote drukte rond het terras en kantine zijn dat er nogal wat. ’s Morgens vroeg was daar eerst de titel voor C3 dat bij De Lindt de titel pakte. Daarna behaalde A2 door een doelpunt van Stamaties Bindels een nipte 1-0 zege op EBOH A2 de kampioenstitel en dan de geweldige prestatie van ons 1e elftal dat ook van kampioen LRC won, 14 punten uit de laatste 6 wedstrijden pakte en daarmee na veel rekenwerk op doelsaldo boven de 10e plek bleef. Een grootse prestatie van het team van Winand van Loon, die daarmee handhaving bewerkstelligde en wie had dat 6 speelrondes terug gedacht !

Een kwartier later werd bekend dat ook A1 in het verre Terneuzen had gewonnen en daarmee kampioen van de hoofdklasse was geworden en zo de historische promotie naar de 3e divisie bewerkstelligde en zo werd het feest compleet.
Verder werden eerder in dit seizoen ook F6, F7, F10 en F11 kampioen.

Op de foto: Het A1- team van VVGZ dat de promotie naar de landelijke 3e divisie bewerkstelligde

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.