Trendweken 55+ bij O&O

04 mei 2009
Trendweken 55+ bij O&O

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O besteedt tot aan de grote vakantie middels haar trendweken “play to game” extra aandacht aan haar 55-plussers. Bij de groepen “samen actief sporten” zal naast het gebruikelijke bewegingsrepertoire ruim aandacht aan het element sport en spel worden gegeven. De Zwijndrechtse turnclub haakt hiermee in bij het door de Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) voor deze leeftijdscategorie nieuw opgezet bewegingsprogramma.

De bedoeling van het geheel is om deze doelgroep te enthousiastmeren tot meer bewegen. Belangstellenden kunnen met deze activiteit kennis maken middels twee gratis proeflessen. Voor meer informatie (lestijden e.d.) kan contact opgenomen worden met Nel Kortman, tel. 078-6194230 of Pauline den Hartog, tel. 078-6767451.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.