Rijbewijs ingevorderd bij alcoholcontrole

04 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Op de Karel Doormanlaan hield de politie op vrijdagavond 1 mei eveneens een alcoholcontrole. Hierbij blies een 33-jarige man uit Zwijndrecht  585 ug/l (1,35 promille) waarna hij zijn rijbewijs werd ingevorderd. De limiet voor alcohol in het verkeer ligt op 220 ugl (=0,5 promille) Voor beginnend bestuurders (minder dan vijf jaar in het bezit van een rijbewijs) geldt strengere wetgeving. Voor hen ligt de grens op 88 ugl (=0,2 promille).De politie controleert regelmatig op alcoholmisbruik om de verkeersveiligheid te vergroten. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.