Vermist jongetje aangetroffen in eigen woning

04 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Op vrijdagavond 1 mei heeft de politie een SMS-Alert verstuurd om mensen in Zwijndrecht te vragen uit te kijken naar een vermist 9-jarig jongetje. Zijn vader, moeder en broertje kwamen rond 22.20 uur op het politiebureau om te melden dat het jongetje rond 18.00 uur zijn woning aan het Oranjeplein had verlaten om te gaan voetballen. Zij hadden een zoekslag gemaakt in de omgeving maar hem niet aangetroffen.

Aan de hand van het signalement werd door de meldkamer in Dordrecht een SMS-Alert verzonden. Politie-agenten die bij de woning aan de deur gingen, vroegen of het jongetje toch niet ergens lag te slapen. De zus van het jongetje vertelde dat hij niet in de woning aanwezig was. De moeder nam, om alles uit te sluiten, een kijkje op de bovenverdieping en constateerde erg opgelucht dat haar zoontje in de tussentijd zelf naar bed was gegaan. De familie toonde zich zeer dankbaar voor alle inspanningen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.