Vrouw aangehouden voor 3 winkeldiefstallen

06 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 25-jarige vrouw uit Rotterdam werd op dinsdagmiddag 5 mei betrapt op winkeldiefstal. Bij een winkel in huishoudelijke artikelen aan de Hof van Holland, werd zij door winkelpersoneel betrapt toen zij meerdere kleine goederen probeerde te stelen. Het personeel belde de beveiliging. Een beveiligingsmedewerker sprak de vrouw aan en ontdekte dat zij meerdere goederen bij zich had. Deze bleek de vrouw eerder die dag te hebben gestolen bij een juwelier en een andere winkel in huishoudelijke artikelen aan de Hof van Holland. De politie heeft de vrouw aangehouden. Ze heeft een winkelverbod gekregen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.