Personenauto's in brand op de Burgemeester de Bruinelaan

08 mei 2009
Personenauto's in brand op de Burgemeester de Bruinelaan

ZWIJNDRECHT - Op donderdagavond 7 mei 2009 omstreeks 22.00 uur raakte op de Burgemeester de Bruinelaan door onbekende oorzaak een personenauto in brand. Politieagenten die snel ter plaatse waren gingen de brand te lijf met een poederblusser. De brandweer kwam vervolgens ter plaatse en bluste de brand. Een personenauto die voor de brandende auto geparkeerd stond en van eigendom is van dezelfde 46-jarige eigenaar uit Zwijndrecht, raakte beschadigd door de brand.

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.