Platina bruiloft (70 jaar)

11 mei 2009
Platina bruiloft (70 jaar)

ZWIJNDRECHT - Op maandag 11 mei 2009 waren de heer Gerard Kleinjan en mevrouw Gerardina Kleinjan van der Ven 70 jaar getrouwd. Burgemeester Antoin Scholten bezocht het echtpaar  om hen te feliciteren met hun platina huwelijk.

Het echtpaar woont heel hun huwelijk al in hetzelfde huis aan de Heer Oudelandslaan nummer 10. Meneer Kleinjan is geboren in Zwijndrecht (1918), mevrouw in Hendrik-Ido-Ambacht (1919). Zij zijn in Zwijndrecht getrouwd.

De burgemeester bezocht hen ook ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk en heeft toen afscheid genomen met de woorden: "Tot over vijf jaar". Dat ging dus gebeuren.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.