Gelijkspel voor Albatros

11 mei 2009
Gelijkspel voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 9 mei heeft Albatros 1 gelijk gespeeld tegen ONDO (16-16). Albatros 2 heeft verloren van KCC v Santen 3. Maar er waren gelukkig ook overwinningen voor A1 en B1. Albatros blijft ondanks het gelijkspel tegen ONDO op kampioenskoers. Het lukte de ploeg van Michel Koppelaar niet om voor de derde keer op rij twintig of meer punten te scoren.

De scherpte van de vorige wedstrijden was er net niet helemaal, waardoor de kansen niet allemaal verzilverd werden. ONDO speelde ook een sterke wedstrijd, had veel rebound en daardoor lange aanvallen, zodat Albatros minder aan het eigen spel toe kwam. De ploeg stond dan ook de gehele wedstrijd een paar puntjes achter en pas vlak voor tijd lukte het om op voorsprong te komen (16-15), waarna ONDO echter met een schot van lange afstand toch de gelijkmaker nog wist te scoren (16-16). Aangezien de concurrentie hun wedstrijden opnieuw verloor, loopt Albatros toch weer een punt uit en kan volgende week bij winst uit tegen Maassluis het kampioenschap in de eerste klasse F binnengehaald worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.