Wethouders lopen mee met Verkerkloop

13 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Wethouders Ronald van der Horst, Miranda de Vries en Arie Dost lopen morgen mee met de 32ste editie van de Verkerkloop. Om 20.30 uur starten zij op industrieterrein Molenvliet met de bedrijvenloop van 5 kilometer.

‘Ik loop regelmatig met veel plezier en vind het geweldig om met een grote club mensen te lopen voor een goed doel’, aldus wethouder Dost. Ronald van der Horst, wethouder Sport, vindt in beweging blijven heel belangrijk: ‘Met dit sportieve en gezellige evenement loop ik graag mee.’

Wethouder Miranda de Vries loopt misschien wel door naar de 10 kilometer! ‘Meer dan duizend scholieren doen mee aan de grootste jeugdloop van Nederland. Het is een fantastisch evenement. Het is goed dat de jeugd beweegt en ik geef als volwassene graag het goede voorbeeld.’

Parcours

De start en finish van de Verkerkloop zijn bij de Verkerk Groep op industrieterrein Molenvliet in Zwijndrecht. Het parcours voor de 5 en 10 km afstanden loopt om de wijk Heer Oudelands Ambacht via de Molenvliet, Munnikensteeg, Develpad en de Burgemeester Pijl Hogeweglaan over de Pietermantunnel en langs de brandweer.

De opbrengst van de Verkerkloop gaat zoals ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar is dat KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Meer informatie vindt u op www.verkerkloop.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.