Man aangevallen met vuisthamer

18 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 52-jarige man uit Rijsbergen is vrijdagmiddag 15 mei omstreeks 17.10 uur aangevallen met een vuisthamer door een 64-jarige man uit Zwijndrecht. Dit gebeurde op de Passage in Zwijndrecht. Problemen in de relationele sfeer zouden de aanleiding zijn van de mishandeling.

Het slachtoffer zat in de auto te wachten toen plots de 64-jarige man bij het voertuig stond en hem na een korte woordenwisseling te lijf ging. Er ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer uit de auto wist te komen. Alerte getuigen overmeesterden de verdachte en ontdeden hem van het wapen. Hij stapte daarna in de auto en reed weg. Getuigen noteerden het kenteken waarna de politie hem thuis bezocht en aanhield. Hij is in verzekering gesteld. Het slachtoffer werd meerdere keren met de hamer geslagen en werd door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Na grondig onderzoek bleek de man niets gebroken te hebben. Wel heeft hij diverse kneuzingen aan hoofd en hand.  Hij heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag dan wel zware mishandeling.  De politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.