Tandpastadief aangehouden in winkelcentrum Walburg

18 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 41-jarige man uit Rotterdam is op zaterdagmiddag 16 mei door de politie aangehouden in een supermarkt aan de Brabant. Hij werd daar betrapt op diefstal van 58 tubes tandpasta. De politie nam hem mee naar het politiebureau waar hij bekende een dag eerder – vrijdag 15 mei – ook al 52 tubes tandpasta in dezelfde supermarkt te hebben gestolen. Door de tandpasta zelf door te verkopen, wilde hij zijn drugsverslaving bekostigen. De man werd na verhoor weer heengezonden, een deel van de tubes is terug naar de winkel. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.