Zes verdachten van winkeldiefstal aangehouden

19 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Zes mannen van 23 tot 30 jaar uit Rotterdam (3x), Schiedam, Breda en Arnhem zijn op maandagavond 18 mei op de Jan Steenstraat, Koninginneweg, Rembrandtstraat en Van Ruisdaelstraat aangehouden.

Ze zouden in een winkel aan het Stationsplein meerdere blikjes en flesjes drank hebben gestolen en het personeel lastig hebben gevallen. Diverse agenten gingen op de melding af en wisten de zes in de huurt te vinden en aan te houden. Eén van de verdachten wilde vluchten, maar na meerdere waarschuwingen werd een politiehond op hem afgestuurd. Deze wist de verdachte te achterhalen en beet hem in een been. De man is door een arts aan zijn wond behandeld. De zes zijn ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.