Diefstal tuinmeubelen aan de Molenvliet

22 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Bij een bedrijf in aan de Molenvliet in Zwijndrecht is in de nacht van dinsdag op woensdag 20 mei een voorraad tuinmeubelen (stoelen, banken en tafels) gestolen. Nadat er een ruit werd ingeslagen, is men het pand binnen gekomen. Een derde van de gehele voorraad tuinmeubelen werd weggenomen en vermoedelijk met een vrachtwagen vervoerd. De gedupeerde eigenaar heeft aangifte gedaan, de politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.