Historisch huwelijk

22 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Dinsdagochtend 26 mei zal een bijzonder paar in het stadhuis van Dordrecht in de echt worden verbonden. Marcel Deelen en Ellen Beekman treden om 11 uur in het huwelijk. Zij doen dit in historische kledij.

Marcel Deelen is onder meer bestuurslid van de Historische Vereniging Zwijndrecht (oudheidkamer De Vergulde Swaen).
Ellen Beekman (artiestennaam Ellen Kieven) is sopraan en gaf vorig jaar één van de laatste concerten in het inmiddels gesloten zwijndrechtse theater De Uitstek. Haar repertoire bestaat voornamelijk uit opera, operette, liederen en musical.

Rond 10.50 uur zal de klassieke Mercedes Benz, ooit eigendom van de naar Finland geëmigreerde kunstenaar Lucien den Arend, voorrijden voor het oude stadhuis waarna om 11 uur de huwelijksvoltrekking begint.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.