Poging diefstal danwel poging inbraak

25 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 25-jarige man uit Schiedam is door de eigenaar van een personenauto aangehouden wegens poging diefstal  van danwel poging inbraak in een personenauto.

Dit gebeurde op maandagochtend 25 mei 2009 omstreeks 02.30 uur in de Roosstraat. De eigenaar zag de binnenverlichting van zijn geparkeerde personenauto branden. Hij trof vervolgens de verdachte in zijn auto aan. Hij hield de zich hevig verzettende man vast. Met behulp van omstanders die op de herrie afkwamen werd de verdachte vastgehouden en overgedragen aan de politie. In het bureau kreeg de verdachte het benauwd. Hij werd voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek uiteindelijk niets te mankeren. Hij werd ingesloten en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.