Gestolen bromfiets op de Lindtsedijk

25 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Zwijndrecht is aangehouden door de eigenaar van een gestolen bromfiets. Dit gebeurde op zondagmiddag 24 mei 2009 omstreeks 17.10 uur op de Lindtsedijk. De eigenaar zag de jongen rijden op zijn bromfiets, welke enige dagen geleden werd gestolen. De bromfiets stond voor zijn woning in Zwijndrecht. Toen de aangever zijn bromfiets zag rijden ging hij er met de auto achteraan. Hij wist na een achtervolging de jongen aan te houden en over te dragen aan de politie. De jongen verklaarde dat hij de bromfiets had gevonden. Hij is na verhoor heengezonden. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.